Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2011

Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΜΕ e-mail ΣΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΟΥ ΟΤΕ ΛΑΓΚΑΔΑ, ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΟΥ ΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΟΛΒΗΣ.
ΟΙ ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΑΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΥΡΟΥΔΑΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ.
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ.

Αγαπητοί Κύριοι,

Είναι αδιαμφισβήτητο πως η ψηφιακή τεχνολογία με τις πολύμορφες εφαρμογές της εισέρχεται πλέον με ταχύτατους ρυθμούς σε όλους τους τομείς της ζωής και της ανθρώπινης
δραστηριότητας, εγκαινιάζοντας ένα γίγνεσθαι που κινείται στους ρυθμούς της ηλεκτρονικής επανάστασης και της κοινωνικής δικτύωσης.
Ιδιαίτερα το διαδίκτυο εξασφαλίζει την περιπλάνηση σε παγκόσμιες βάσεις δεδομένων, καθώς περιλαμβάνει αποθήκες πληροφοριών και εξαιρετικό υλικό μελέτης και έρευνας.

Παρέχει γνώσεις πάνω σε ποικίλα θέματα που ενδιαφέρουν τους μαθητές και δεν καλύπτονται από τα αναλυτικά σχολικά προγράμματα. Προσφέρει άμεση πρόσβαση σε βιβλιοθήκες, αρχεία, ερευνητικά κέντρα, μουσεία κ.ά. Είναι το αποτελεσματικότερο εποπτικό μέσο διδασκαλίας, αφού συνδυάζει εικόνα, ήχο, γραπτό λόγο και εικονική πραγματικότητα και προσέλκυει το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή των μαθητών.
Δίνει τη μοναδική ευκαιρία στο μαθητή να επεξεργαστεί σύνθετες πληροφορίες με ποικίλους συνδυασμούς και δυνατότητες .Στα πολιτισμικά ή εθνικά μαθήματα(ιστορία, αρχαία και νέα ελληνικά, αισθητική αγωγή) μπορούν να διδαχθούν με ελκυστικούς, ανανεωμένους και ουσιαστικούς .
Συμβάλλει στην εξοικείωση των μαθητών με τις δυνατότητές της σύγχρονης τεχνολογίας και εξασφαλίζει τα προσόντα για την επιβίωση και ανάδειξή τους σε έναν ανταγωνιστικό κόσμο, στον οποίο οι «τεχνολογικά αναλφάβητοι» δεν έχουν θέση.

Η αγροτική επιχειρηματικότητα απαιτεί την σύγχρονη τεχνολογία του διαδυκτίου για να μπορέσει να δώσει τα κίνητρα και την δυνατότητα σε νέους ανθρώπους να επιστρέψουν στον τόπο τους και να ασχοληθούν με τη γή με βάση τις νέες καλλιέργειες ,την οργάνωσή τους καθώς επίσης και την δυνατότητα της διάθεσης της παραγωγής τους και έξω από τα στενά όρια της κοινότητας τους-περιφέρειας τους. Ακόμα έχουν την δυνατότητα να επιχειρήσουν στον αναπτυσσόμενο τομέα του αγροτουρισμού και των εναλλακτικών μορφών των οικολογικών δραστηριοτήτων.

Όπως επίσης και στους επαγγελματίες που επέλεξαν την περιφέρεια για λόγους ποιότητας ζωής και στάσης, θα πρέπει να τους δίνεται η δυνατότητα να το πράξουν. Χωρίς να αντιμετωπίζουν
σαν ανασταλτικούς παράγοντες τις ελλείψεις της κοινότητας σε ίση για όλους πρόσβαση στην τεχνολογία και δυνατότητες μόρφωσης και πληροφόρησης τόσο για τα παιδιά τους όσο και για τους ίδιους.

Όπως αντιλαμβανόμαστε, λοιπόν, οι απαιτήσεις της τεχνολογικά προηγμένης εποχής μας προβάλλουν ως επιτακτική ανάγκη την αξιοποίηση των πολυάριθμων δυνατοτήτων που
το διαδίκτυο προσφέρει.

Λόγω των παραπάνω αιτούμαστε στην υπηρεσία σας την τοποθέτηση DSLAM στο κτίριο του ΟΤΕ στην κοινότητά μας (Μαυρούδα), μιας και η οπτική ίνα έχει ήδη φτάσει στις εγκαταστάσεις του κτιρίου.

ΟΙ ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΥΡΟΥΔΑΣ,ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ,ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
1 ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΥΡΟΥΔΑΣ
2 ΠΕΡΙΒ/ΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΥΡΟΥΔΑΣ
3 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΥΡΟΥΔΑΣ
4 ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΗΣ ΧΑΡΙΤΩΝ
5 ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
6 ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
7 ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
8 ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΑΚΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
9 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
10 ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
11 ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
12 ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ
13 ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
14 ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
15 ΜΑΝΤΑΡΤΖΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
16 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
17 ΜΑΝΤΑΡΤΖΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ
18 ΠΑΝΤΑΖΑΚΗ ΕΥΓΕΝΙΑ
19 ΑΣΚΟΝΙΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
20 ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
21 ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
22 ΖΗΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΚΕΠΑΣΤΟΥ, ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ,ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
1 ΠΑΡΑΣΧΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
2 ΝΤΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
3 ΣΚΟΥΛΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
4 ΚΡΟΜΥΔΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
5 ΜΟΥΡΤΖΙΛΑΚΗΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ
6 ΠΑΤΑΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
7 ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
8 ΣΚΟΥΛΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
9 ΜΟΥΡΤΖΙΛΑΚΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ
10 ΤΣΙΩΤΡΑ ΕΥΜΟΡΦΙΑ
11 ΦΟΥΤΖΙΤΖΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
12 ΤΖΙΝΕΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΙΜΝΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ,ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
1 ΧΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ
2 ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ευχαριστώ εκ των προτέρων, και ελπίζω στην άμεση ανταπόκρισή σας.

Με εκτίμηση

Charitonidis Chariton
Civil Engineer